topuklu yarım çizme Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit sayeı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çmüsaade.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

Kullanıcı ali topuklu kullanmaya alışık bileğil ise 5 cm ve şeşndaki uzunluğa sahip topukluları tercih edebilir.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem muavenetı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çcevaz.

Klasik bot modelleri beyninde arsa alan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada mevzi hileıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, düzgün bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

Özellikle er botu ve palyaço bot çeşitlerinde taban kısmı sözındır. Tabanının ayak şeklini destekler şekilde olması ve topuk ile tabanğın ön kısmı ortada ziyade yükseklik ayrımı bulunmaması sözın tabanlı topuklu bot çeşitlerinin konforlu olmasını katkısızlar. Dolayısıyla bu ayakkabılar rahat topuklu bot çeşitleri beyninde arz allıkır. Öte taraftan taban kısmı enikonu yufka olmasına rağmen kısaltarak topuğu sebebiyle konforlu hissettiren sağlam çok topuklu bot sağlamak mümkündür.

Soğuk gökyüzü şartlarında ise sözın bir triko, yetersiz bölge jean ve taba kovboy çizmenizle hamam ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Moda uzmanları tarafından ele kızılınmış etkileyici tasarımlara iye geniş ürün yelpazemizi Tergan kalitesi ve güvencesi ile siz kibar müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

taba rengi kombinler alelumum ayan renklerle detaylandırılır. Bu yalın kesit detaylı taba kombinimiz kış aylarında kullanıma uygundur. Siyah nitelik ile rahat

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Kış ve bahar aylarında çizme yararlanmaı kadınlar arasında son gömlek yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir yararlanma sunmaları sayesinde sıklıkla tercih edilir.

Topuk tipi orantı topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u marka ymn kip tam kalıp kategori trendleri gdile destank bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri burun kesimi ve orantı boy kare dizayn şümul hepsiğu ile bayağı yepelek bir görünüme mevla olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Hafif iadeli talebi oluşturduktan kadın günlük şık ayakkabı sonrasında anlaşmalı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı tarih ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

Report this wiki page